Geachte lezer!

Op het moment lijkt het leven voor veel mensen behoorlijk op zijn kop te staan. Het is een tijd van confrontatie met angst, kleur bekennen, onzekerheid en polarisatie. Veel mensen lopen deze dagen tegen een muur op en zien het even niet meer zitten. Alles is anders, het “normale” is niet meer…..er is veelal sprake van eenzaamheid en machteloosheid. 

Het zal u niet ontgaan zijn, dat deze tijd schreeuwt om gezond verstand, moed, hoop, verbinding en menselijkheid. Veel mensen voelen zich niet meer passen in het oude vertrouwde systeem. Dit is in onze ogen eigenlijk ook een goede zaak….. want dit geeft inspiratie tot verandering, creativiteit, oplossingsgericht denken, vernieuwing, loslaten van het oude en vol vertrouwen het omarmen van de mogelijkheden die de nieuwe tijd te bieden heeft. 

We staan met zijn allen op een kantelpunt….wij gaan op onze manier mee helpen kantelen door het starten van Stichting “Het Baken”

Ons initiatief staat nog in de kinderschoenen en is nog bezig vorm te krijgen. We hebben al wel 3 gekoppelde units omgetoverd tot huiskamer/ atelier. Er zijn al allerlei leuke ideeën en initiatieven ontstaan in samenwerking met verschillende enthousiaste mensen.

Wij hopen dat u Het Baken wilt ondersteunen in deze opstartfase in de vorm van een donatie of sponsoring van materiaal. U bent natuurlijk ook van harte welkom om onze mooie zijnsplek te bewonderen. 

Wil je een donatie overmaken? Ons rekeningnummer is;  NL91BUNQ2066973076 

t.n.v. Stichting Het Baken

Vind je een betaalverzoek makkelijker, neem dan contact op via app op een van de volgende tel.nrs 0649136605 of 0648969681, dan sturen we je een tikkie of betaalverzoek.