Petra

Zolang als ik mij kan herinneren, staan zorg, empathie en verbinding centraal in mijn leven. Ik vind het fijn om iets te kunnen betekenen voor een ander. Het geeft mij energie en voldoening. Tegelijkertijd heb ik ontdekt dat ik er zelf ook van groei. Elk contact met een ander heeft mij inzichten in mijzelf gegeven. In mijn leven ben ik in aanraking gekomen met allerlei levenservaringen. Vallen, opstaan, nog vaker vallen, uitglijden, weglopen en daarna weer doorgaan. Het leven heeft mij geleerd dat ik sterker ben dan ik had gedacht. Dat het nodig is om in het diepe te springen. Dat je keuzes moet maken en veranderingen durft aan te gaan. En dat je in je leven andere mensen nodig hebt, als back up, als steun, als voorbeeld en als inspiratie. De levenservaring, wijsheid en inzichten wil ik graag delen en doorgeven aan anderen. Mijn drijfveren en motivatie zijn; houvast geven, een ontbrekend puzzelstukje aanbieden, luisteren, verbinden, samen naar mogelijkheden zoeken. Dit vanuit gelijkheid, respect voor elkaars anders zijn, ieders (on)mogelijkheden erkennen en benutten. Dit zijn kwaliteiten die ik heb en waar ik graag mee wil werken.

Edser

Ik ben een gevoelsmens en een doener. Ik ben een spiritueel persoon en heb mijzelf door de tijd heen steeds verder kunnen ontwikkelen door elke drempel te nemen die ik tegenkwam op mijn pad. In de afgelopen jaren ben ik steeds meer bij mijn eigen kern gekomen. Veel onzekerheden heb ik overwonnen door uitdagingen aan te gaan.

Ik ben iemand met veel liefde en zorgzaamheid voor mijn medemens.  Door mijn eigen ervaringen kan ik mij goed in anderen verplaatsen. Ik ben een gevoelsmens, hierdoor voel ik goed stemmingen bij anderen aan en kan ik hier op in spelen. Ik ben eerlijk en betrouwbaar. Ik gebruik veel humor in mijn contacten met anderen en tijdens moeilijke momenten. Ik ben een doorzetter en niet bang om nieuwe stappen in het leven te zetten. Ik ben creatief in mijn denken en in mijn handelen.