Afgelopen week hebben we een superleuke, gezellige en drukke week gehad.

 

Er was natuurlijk de verjaardag van Imke op donderdag die gevierd werd, compleet met kadootjes, taart en afsluiten met zelfgemaakte pizza.

Als kers op de taart hebben we ook de vloer van de units afgemaakt!! Het ligt er helemaal in, klaar om geschuurd en gebeitst te gaan worden.

Steve is hard aan het werk om een logo voor Het Baken te maken. Het logo wordt prachtig en deze is binnenkort te bewonderen op onze website.

 

Imke, Edser en ik hebben vrijdag de tuin van Mineke lente- klaar gemaakt. Fijne dag, mooi weer, goede zorg van Mien, goed kunnen doorpakken met een strakke tuin als resultaat! 🌻🌞🦋🌳

Er was ook nog een heuse "werkbespreking", ik mag drumstandaards gaan maken voor Froukje, @Native Desire. Ontzettend blij mee en een leuke uitdaging om mee bezig te gaan.

En er staat nog een opdracht klaar om een balie te maken voor de winkel van Sheias: Natuur(lijk) bewustzijn ! 💜🙏💜 Dankbaar voor het vertrouwen, de steun en energie boost die met beide opdrachten mee komt, zo blij mee!

 

De balie voor Bandenhandel Van der Veen is klaar en staat op zijn plek. Luitzen is ontzettend blij met zijn nieuwe aankoop en is op dit moment het kunstwerk aan het inrichten....

 

Ondertussen heb ik de laatste hand gelegd aan 3 schilderijen die verkocht zijn. Ik heb ook eindelijk 2 dromenvangers gemaakt waar al heel lang op gewacht werd. Door alle nieuwe dingen die op mijn pad kwamen, was ik een hele tijd nergens mee bezig geweest. Ik had het alleen maar ontzettend druk om mijn plek te vinden en te dealen met alle innerlijke onrust die steeds maar weer om de hoek kwam kijken. Maar de flow zit er nu weer goed in.......

 

Edser heeft zondag elektra aangelegd, de basis is aangesloten, alleen de verbinding met het netwerk nog! Zo mooi dat we in de afgelopen 15 jaar zoveel kluservaring en gereedschap hebben verzameld, dat we het meeste allemaal zelf kunnen doen!

 

Wil je zelf eens langskomen om te kijken? Elke donderdag en vrijdag zijn we sowieso in en bij Het Baken aan de slag....... voel je welkom om langs te waaien.

Of wil je ons mooie project steunen? Via de website kun je een donatie doen waar we heel blij van worden.

En natuurlijk al ontzettend bedankt voor alle positieve steun, mee denken, mee leven, donaties en hulp op allerlei vlakken.....💜🙏💜