Flow.....

 

Allereerst ontzettend bedankt voor de donaties die afgelopen weken zijn gegeven!! Dit geeft ons de mogelijkheid om door te gaan met onze droom! En natuurlijk ook ontzettend bedankt voor alle andere hulp, steun, positieve energie, materiaal en ideeën, welke van alle kanten komen. Het maakt ons heel erg blij en geeft veel inspiratie en energie....

Het geeft ook steeds meer vertrouwen op deze nieuw ingeslagen weg. De bibberende knietjes en onzekere stappen worden steeds wat zelfverzekerder! 

 

De afgelopen periode is het met Het Baken Drachten heerlijk in de flow gekomen. We mochten bij Decokay Drachten een hele kar pallets mee nemen, "in ruil voor een appeltaart". Prima! De beloofde appeltaart hebben we gebracht.  Decokay bedankt en eet smakelijk!

De palletplanken worden verwerkt in de vloer van de units. Hergebruiken van dat wat er al is, is zoveel fijner dan het laten vernietigen!

Van alle kanten kwamen er mooie, bijzondere momenten, materiaal, hulp, tips, meedenkers en positieve vibes op het Baken af! Elke dag van deze afgelopen week waren er meerdere bijzonderheden en "toevalligheden", veel activiteit. De Flow was zichtbaar en voelbaar...... zo fijn!

 

Er is al flink aan de units geklust. Er ligt weer een heel stuk vloer in, pallets zijn uit elkaar en alle planken spijker vrij en klaar voor gebruik. Dit dankzij de hulp van Pieter, Imke, Raymond, Kevin, Svea en Luitzen. Wat was het ook fijn dat Mineke, Sjoukje en Teye er ook weer bij waren! We hebben prachtige gesprekken gevoerd met veel hartsverbinding. Ook hebben we weer ontzettend genoten van elkaar!

Afgelopen donderdag heeft Petra met Imke weer een kar vol pallets gehaald. 's Avonds hebben we weer heerlijk met het cluppie gegeten, super! Een echte topchef, die Imke! 

 

In opdracht mag Petra een balie gaan maken voor Bandenhandel van der Veen in Gorredijk. Helemaal happy!! 

De balie wordt gemaakt van gebruikt pallethout, wat hij zelf had liggen. Ook wordt de omgewaaide pergola van Petra haar moeder er weer in verwerkt  in het kader van gebruiken wat er al is!

Heerlijk genietend van de zon is het voorwerk begonnen..... nietjes, krammen en spijkers eruit halen, nóg méér spijkers en nietjes...op maat zagen en het frame voor de zijkanten gemaakt.

De bouwtekening en het "plaatje" zit in haar hoofd. Petra gebruikt een kladje met wat maten erop.... work in progress..... Mooie uitdaging! 

 

We hebben eindelijk mail gekregen dat de website is goedgekeurd door Mollie...... de donatie knop staat er niet meer voor sier...... het knopje werkt dan toch!

Wanneer je Het Baken zou willen ondersteunen en je kunt wat missen, dan zou je ons er erg blij mee maken. Of wanneer we iets voor je kunnen betekenen in ruil voor een donatie, materiaal of product, een wederdienst??? Laat het maar weten.....