Van binnen naar buiten.......

Loopt ons eigen innerlijke groei en ont-wikkel proces juist van buiten naar binnen, voor de units geldt het nu andersom.

Binnen is het zo goed als afgerond, wat verbouwerij betreft dan. We kunnen gaan inrichten en aankleden. Ook hier komen de kadootjes op ons pad; borden via "ik geef weg", van mijn zus en zwager en van Mineke kwamen er kopjes, bekers, bestek, kussens, een picknick tafel en straks hulp bij het naaien van gordijnen en kussenhoezen van Rinskje, dakgoten van Patrick en Manja....... zo dankbaar dat het zo naar ons toe komt.....

Edser heeft 2 dagen een strijd geleverd met de lamp..... wat een snel project moest worden, werd een "strijdtoneel". De lamp zelf was zomaar klaar, boomstronk uit het bos, lampen en elektra erin..... prachtig! Maar toen moest ie aangesloten worden.... dat werd een "dingetje"...... dimmer bleek niet geschikt, door de elektra heen geboord, zekering in de dimmer stuk 🤬💣🗯⚡🔌..... hulptroepen erbij in de vorm van Koert en Peter...... maar hij hangt en hij doet het! Super mooi geworden!!

Ondertussen waren Imke, Pieter en ik buiten bezig: planken schaven, zagen, sorteren, opstapje maken, ramen wassen en de buitenkant betimmeren. Hard gewerkt mét resultaat!!! Gister bijna de hele achterkant een nieuwe look gegeven!

Hoe maak je van 3 losse units die aardig rot en scheef staan weer optisch één geheel??

Trots, blij, dankbaar, tevreden, nagenieten.....