Martine heeft veel ervaring op het gebied van het maken van schilderijen en keramische kunst. Martine ziet het helemaal zitten met de workshops en ze staat te popelen om van start te mogen gaan.

 

Hier in dit pareltje gebeurt het allemaal! 

 

Martine aan het woord:

 

"Mijn persoonlijke motieven liggen vooral in het delen en genieten.

Ik vind het heerlijk om alleen te werken, maar ben ook gemotiveerd om succeservaringen met anderen te delen."

"Een ander het gevoel geven dat hij/zij zelf iets moois kan maken en mag genieten van het creatieve proces, geeft mij een goed gevoel. Het je eigen maken van hand technieken, blijft voor de rest van je leven. Dat verleer je niet.

Het overdragen van keramiek technieken en het vervaardigen van keramiek producten, is iets wat ik erg graag doe en ook goed kan.

Het lijkt me fijn om anderen te inspireren door te doen waar ik zelf het gelukkigst van word, op mijn eigen unieke manier."

 

"Het Baken, liefdevolle zijnsplek voor verschoppelingen....... Bomen, dieren en mensen mogen hier zijn wie ze zijn.....iedereen heeft liefde en aandacht nodig. Bij het Baken mag iedereen zich ontspannen, maar ook iets creëren. Met de ups en downs is er toch een plek waar je heen kan, voor een bakje koffie, een fijn gesprek, iets maken van hout, klei, kralen, wol, touw of stenen. Het stimuleert de zintuigen en nodigt uit om iets te proberen. Vanuit het "niets hoeft"-principe, gaan mensen dingen maken, vanuit eigen initiatief in vrijheid.....en er ontstaan prachtige schilderijen, werkstukken, meubels, keramiek.....ik ben trots en dankbaar dat ik deel mag nemen aan dit prachtige initiatief van Petra Jutte en Edser Fokkens."

Voor aanmelden voor de workshops kun je ook direct contact met mij opnemen.

Tel: 06-26039979