Kabouterhuis glazuren

We beginnen deze workshop met een uitleg over het werken met glazuur. Je krijgt je eigen gebakken kabouterhuis waar je je eigen ontwerp eerst met grove lijnen op gaat schetsen. Daarna begint het echte werk, kleuren uitzoeken en ga je glazuren. Er is koffie, thee en wat lekkers en ruimte om te kletsen, wanneer je even pauze wilt. De huisjes worden op een later tijdstip weer gebakken en gedompeld in een glansbad. 

De workshop duurt ongeveer 3 uren en er ruimte voor 6 personen. De kosten zijn €40,00 p.p.

 

Kabouters of fantasiefiguurtjes kleien

We beginnen deze workshop met een korte uitleg over de klei en het werken met klei, waar moet je aan denken, wat kun je wel en niet doen. Daarna mag je zelf aan de slag om een kaboutervolkje te creëren. Je hebt tijd genoeg om 5 figuurtjes te maken. Er is koffie, thee en wat lekkers, ruimte om te kletsen wanneer je even pauze wilt. Je kunt ze later zelf beschilderen of in een aansluitende workshop gaan glazuren.

 

De workshop duurt ongeveer 3 uren en er is ruimte voor 6 personen. De kosten bedragen €40.00 p.p

 

Kabouters of fantasiefiguurtje glazuren

We beginnen deze workshop met een uitleg over het werken met glazuur. Je krijgt je eerder zelf gemaakte  kabouters of fantasiefiguurtjes, die gebakken zijn, om mee te werken. Daarna begint het echte werk, kleuren uitzoeken en ga je beginnen met glazuren. Er is koffie, thee en wat lekkers en ruimte om te kletsen, wanneer je even pauze wilt. De kabouters worden op een later tijdstip weer gebakken en gedompeld in een glansbad. Wanneer dit klaar is wordt je volkje bij je thuis gebracht.

De workshop duurt ongeveer 3 uren en er ruimte voor 6 personen. De kosten zijn €40,00 p.p

 

Combi workshops: Kabouters of fantasiefiguurtjes kleien en Kabouters of fantasiefiguurtje glazuren samen voor €70,-